Sinds juni 2012 ben ik gecertificeerd Cease-therapeut, en daarna ben ik bij Ton Jansen de verdere ontwikkelingen op dit gebied blijven volgen. Met deze extra kennis kan ik nog beter mijn eerdere ervaring gebruiken om kinderen, maar ook volwassenen verder te helpen op hun pad naar genezing — of in ieder geval verbetering van de klachten. Ik kijk dan met name naar mogelijke stoorzenders die het genezingsproces belemmeren.

Homeopathic Detox Therapy (HDT) is een revolutionaire manier om gezondheidsproblemen aan te pakken gericht op het opheffen van blokkades, waardoor het herstelproces tot op celniveau op gang komt. Met homeopathische middelen in combinatie met orthomoleculaire voedingssupplementen en voedingsadvies worden opgeslagen, belastende stoffen in het lichaam beter afgevoerd. Hierdoor worden de orgaanfuncties hersteld, zodat gezondheidsproblemen verminderen of verdwijnen.

Met HDT kunnen langdurig bestaande vage klachten, en klachten van ernstige chronische ziekten zoals astma, eczeem, PMS, AD(H)D, angsten, depressie, fibromyalgie, migraine, autisme, Lyme, epilepsie, diabetes type I en II sterk verbeteren. Ook de acute en chronische gevolgen van vaccinaties* kunnen goed worden behandeld. In feite kan iedere klacht verbeteren door HDT.

Vanaf de geboorte en zelfs al ervoor komt een mens in aanraking met stoffen die belastend kunnen zijn voor het lichaam. Het lichaam heeft uitstekende manieren om deze af te voeren, maar gaandeweg kunnen de toxische stoffen zich opstapelen, en kan het lichaam deze niet meer voldoende afvoeren. Ieder mens zit anders in elkaar, dus de één zal hier meer last van hebben dan de ander. Hierdoor kunnen op den duur (chronische) klachten ontstaan.

Voorbeelden van belastende stoffen zijn de pil, hormoonspiraal, verdoving bij operatie en tandheelkundige behandeling, antibiotica, hormoonzalf, vaccinaties, pijnstillers, verf- en oplosmiddelen, verdovende middelen, en omgevingsvervuiling.

Orthomoleculaire voedingssupplementen zullen tijdelijk worden voorgeschreven totdat uw lichaam weer op sterkte is. Door gezond te eten is uw lichaam vervolgens weer in staat om vitaminen en mineralen zelf uit de voeding te halen.


* Bijwerkingen van medicijnen en vaccinaties kunt u melden bij Lareb.