Cease/Homeopatische Detoxtherapie

Sinds juni 2012 ben ik gecertificeerd Cease therapeut http://www.cease-therapie.nl/en daarna ben ik bij Ton Jansen http://gezondheidinbeweging.nl/)de verdere ontwikkelingen op dit gebied blijven volgen.
Met deze extra kennis kan ik nog beter mijn eerdere ervaring gebruiken om kinderen, maar ook volwassenen verder te helpen op hun pad naar genezing of in ieder geval verbetering van de klachten. Ik kijk dan naar mogelijke stoorzenders die het genezingsproces belemmeren.               Denk bij kinderen aan constant maar snotteren, verkouden zijn in de winter, aan slaapproblemen, maar ook aan gedragsproblemen.
Middels het ontstoren van bijvoorbeeld vaccinaties, anti-biotica, hormonen, pijnmedicatie, anestetica in combinatie met goede voeding, voedingssupplementen en het normaliseren van de darm, ben ik ervan overtuigd, dat autistische kinderen, maar ook kinderen met ADHD, ADD, PDD- Nos en ook vele kinderen met een lage weerstand kunnen verbeteren.

Bij volwassen vrouwen komen er nogal eens hormonale schommelingen voor. Denk hierbij aan PMS(Pre Menstrual Syndrome), overgangsklachten, maar ook aan moeilijk zwanger kunnen worden.    Het detoxen van de anti conceptie pil is dan regelmatig een onderdeel van de behandeling.
Daarnaast blijft de ondersteuning van de klassieke homeopathie een vereiste.
Op de site van de Cease, vindt u informatie over deze therapie en ook informatie over voeding en supplementen.
Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met mij op.