Klachten

Met welke klachten naar de Homeopaat.

Met allerlei soorten lichamelijke en emotionele klachten ga je naar de homeopaat.
Dit geldt voor pas geboren baby’s tot onze ouden van dagen.
Homeopathie is een zachte behandelwijze, zonder schadelijke bijwerkingen.
Dus ook heel goed inzetbaar bij zwangerschapsklachten. Maar ook bij kleine kinderen met, keel neus en oorklachten, eczeem, benauwdheid, slecht slapen, wratjes, allergiƫn, maar ook onrustige kinderen met ADHD- klachten.
Als ze wat groter zijn komen de buikpijn, faalangst en of hoofdpijnklachten nogal eens voor of klachten die te maken hebben met de veranderende hormonen, zoals pijnlijke menstruatie, hoofdpijn, migraine, maar ook huidklachten zoals veel acne, Vermoeidheid en de ziekte van Pfeiffer zie ik bij pubers ook vaak langskomen. De zogenaamde vrouwenklachten komen zo wie zo vaak langs, zoals alle soorten menstruatieklachten, vruchtbaarheidsproblematiek, overgangsproblematiek, maar ook zingeving problematiek, vragen zoals “wat wil ik verder met mijn leven”.
Hooikoorts, huidklachten, hoge bloeddruk, lage weerstand, spierpijnen, krampen, vermoeidheidsklachten, gewrichtsklachten, maar ook chronische klachten, stress en (winter) depressie.
Het is wel zo, dat een chronische klacht die al langere tijd bestaat meer tijd nodig heeft, dan een net bestaande klacht. Burn-out, fibromyalgie, M.E., reuma en meer diepere ernstigere ziektebeelden komen langs.
Maar ook mensen met de zogenaamde vage klachten, waar in het ziekenhuis niets gevonden kan worden of waarvan gezegd wordt dat mensen ermee moeten leren leven.
De regel is wel, hoe langer de symptomen bestaan en hoe dieper de ziekte, hoe langer de behandeling.