EHBO en homeopathie

De volgende cursus wordt gegeven op woensdagochtend 9, 16, 23 en 30 september 2020 in de Hortus van 09.30 tot 11.30. De cursusruimte is groot genoeg om met 10 mensen voldoende afstand te houden. Er is momenteel, 30 augustus, nog plaats voor 2 extra cursisten.

Twee keer per jaar geef ik een EHBO cursus. Het doel van deze cursus is, dat je na de 4 ochtenden in staat bent om bij eenvoudige klachten eerste hulp te bieden met een homeopatisch middel; dat je in staat bent om te onderscheiden wat je zelf wel kunt behandelen, en waarmee je naar de arts of homeopaat moet gaan.

Er worden een aantal ziektebeelden behandeld, zoals verkoudheid, verstuiking, koorts, zeeziekte, wespensteken e.d., en de eerste hulpmiddelen die daarbij gebruikt kunnen worden. Ook natuurgeneeskundige tips komen aan de orde. De cursus wordt gegeven in een kleine groep, tussen de 8 en 12 personen. Tot een half jaar na de cursus kun je mij gratis voor overleg consulteren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een eerste hulp koffer met 37 middelen en een boekje aan te schaffen.

De kosten van de cursus zijn: € 150,—, inclusief EHBO boekje, en EHBO kit met 37 middelen. Voor aanmelding en informatie kunt u mij bellen of mailen:

Hillie Gootjes: info@hilliegootjes.nl of tel. 072 5120 617

De cursus wordt gegeven in de Hortus aan de Berenkoog 43,
1822 BH, Alkmaar.

Arnica of valkruid, een van de bekendste homeopatische middelen die in de cursus behandeld worden.