Helaas ging de EHBO cursus in de Hortus in maart niet door. Wel is er een nieuwe cursus gepland in september.

De meeste consulten vinden op dit moment weer plaats in de praktijk. Als je verkouden bent, kunnen de afspraken telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden. In de praktijk wordt er afstand gehouden en leef ik de adviezen van het RIVM zoveel mogelijk na.

Hoe verhoog je je weerstand

Al zijn we een nuchter volkje, er gaat toch wel iets dreigends uit van het Coronaviris. Het is prominent in het nieuws en elk ziektegeval krijgt volop aandacht.
Hoe verhoog je nu je weerstand.
Wat is ieder geval van belang is, is dat je goed voor jezelf zorgt. Goed eten, goed slapen, regelmaat, goede hygiene. Het lijkt wel op de oude 3 R-en Rust, reinheid en regelmaat. Vitamine C slikken bij een volwassene 3 x 1 gram per dag,
Levertraan en/of vitamine D3 en zink citraat of methionine geeft je immuunsysteem een boost..
Natuurlijk zijn er nog veel meer middelen die je kunt gebruiken. Paddestoelen remmen de groei van een virus in het lichaam. Dus bij iedere warme maaltijd champignons, shitake, oesterzwammen e.d.meekoken of bakken is zeker zinvol of het supplement astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract van Bonusan of AHCC van Vitals suppleren.

Als je kijkt naar kruiden, de Echina of de Sambuca(vlier).
Inmiddels wordt er ook binnen de Homeopatische gemeenschap gekeken welke middelen van te voren kunnen worden gegeven om besmetting te voorkomen en welke tijdens de besmetting. Hiervoor is contact met o.a. homeopaten uit China en India.
Ook het middel Nisyleen is aan te raden.
Een aantal middelen die homeopatisch worden ingezet wereldwijd tegen Corona zitten erin.
Wil je meer weten over de rol van homeopathie bij Corona, neem dan contact met mij op.

Inmiddels heb ik meerdere mensen met Corona behandeld.